חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כנאפה בסגנון לבנוני מבחמדון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון אורגינלי של כנאפה לבנונית מבחמדון
כנאפה בסגנון לבנוני מבחמדון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון אורגינלי של כנאפה לבנונית מבחמדון
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים למחבת עגולה נמוכת שוליים בקוטר 30 ס"מ
150 גר' חמאה מומסת
850 גר' איטריות קדאיף ניתן לרכוש בלוינקי או ברשתות
450 גר' גבינת עיזים שהושרתה במים למשך הלילה(חשוב
להחליף את המים ולהקפיד שהגבינה תהיה נטולתמליחות)
ישנה גבינה "מלוחה ללא מלח" של מחלבת רג'ב מתמרה
לקישוט: פיסטוקים קצוצים
לסירופ:
1 כוס מים
2 כוסות סוכר
1/2 לימון סחוט
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
מורחים במחבת את החמאה המומסת .
מניחים מעל שכבה של כחצי ס"מ עובי איטריות.
מגרדים את גבינת העיזים שהושרתה במים מעל
האיטריות ומרפדים בשיכבת איטריות קדאיף נוספת הופכים
ומחממים את תכולת המחבת על אש נמוכה כארבע דקות, תוך
סיבוב המחבת לפיזור החום.
הופכים את המחבת לכלי שני (קצת יותר גדול בקוטרו
מקוטר המחבת), כך שבסיס הכנאפה יהפוך להיות הצד
הגלוי.
מחזירים לאש לארבע דקות נוספות.
מבשלים את כל החומרים לסירופ ומוסיפים את סירופ הסוכר
בהדרגה מעל הכנאפה.
* מפזרים מעל פיסטוק קצוץ לקישוט.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון