חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

כרוב אדום עם ערמונים
הוראות
מרכיבים
  1. שמן לטיגון
  2. בצל גדול
  3. כרוב אדום פרוס לרצועות דקות
  4. רבע כוס מיץ לימון
  5. 2 תפוחי עץ קלופים וחתןכים לקוביות קטנות
  6. 2 כפות סוכר
  7. 2 כפות דבש
  8. כוס מים
  9. שן שום כתוש
  10. חצי כפית מלח
  11. רבע כפית פלפל שחור
  12. 50 גרם צימוקים
  13. 200 גרם ערמונים קלופים מבושלים במים כ25 דקות
  14. כף חומץ בלסמי
אופן ההכנה
  1. מחממים בסיר גדול שמן ומטגנים קלות את הבצל מוצאים את הבצל מוסיפים מעט שמן
  2. מוסיפים את הכרוב ומאדים ל5 דקות
  3. מוסיפים את מיץ הלימון , התפוח , הסוכר, חומץ בלסמי ,המים והשום והתבלינים
  4. מבאים לרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים כ 20 דקות
  5. מוסיפים את הערמונים הדבש והצימוקים ומבשלים כ20 דקות נוספות
  6. להגיש חם
  7. בתאבון