חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרוב חמוץ פיקנטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כרוב חמוץ פיקנטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב בינוני
1 גזר
1/3 כוס חומץ רגיל
4 פלפלים אדומים יבשים (שטה או צ'לי)
8-10 כפיות מלח
מים קרים
אופן ההכנה
1. חותכים את הכרוב לרצועות ושוטפים היטב.
2. מקלפים את הגזר וחותכים אותו לטבעות.
3. שוטפים את הפלפל וחותכים כל אחד לחצי.
4. מכניסים את הכרוב לצינצנת (או למספר צנצנות) בכמה שכבות וביניהן מכניסים את הגזר והפלפלים.
5. מוסיפים את המלח ואת החומץ ויוצקים מים קרים עד שכל הכרוב מכוסה.
6. סוגרים את הצנצנת היטב (משתמשים בצנצנת עם מכסה ואטם גומי), ומנערים את הצנצנת לערבוב טוב יותר.
7. להשהות את הצנצנת יומיים בחוץ ולאחר מכן להכניס למקרר.
8. ביום החמישי המעדן מוכן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון