חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרוב כבוש בנוסח בלקני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כרוב כבוש בסגנון בלקני ששמו יצא לפניו brלהגשה - קוצצים מעסים עם מעט שמן תירס וזורים מעט פפריקה מתוקה
כרוב כבוש בנוסח בלקני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כרוב כבוש בסגנון בלקני ששמו יצא לפניו brלהגשה - קוצצים מעסים עם מעט שמן תירס וזורים מעט פפריקה מתוקה
הוראות הכנה
מרכיבים
כרוב כבוש
חומרים לצנצנת של 5 ליטר:
3 כרובים צעירים, ללא עלים חיצוניים, חתוכים לרבעים
3-2 גבעולי סלרי חתוכים למקטעים של 4-3 ס"מ
3-2 גזרים חתוכים לרצועות
2 פלפלי שאטה
מעט פלפל אנגלי
2 כפות מלח
1 כף חומץ הדרים
1/4 כוס שמן רגיל
אופן ההכנה
אופן הכנה
1בצנצנת זכוכית שניתן לאטום מסדרים את חלקי הכרוב וביניהם מסדרים
סלרי,גזר ותבלינים. 2
2מכינים תמיסת מלח לפי יחס של 1 כפית מלח לכוס מים
רותחים
3יוצקים את התמיסה מעל הכרוב. סוגרים את הצנצנת ושומרים כשבוע, עד
לדרגת ההחמצה הרצויה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון