1. בעזרת סכין קטנה וחדה משחררים את בסיס הכרוב בצורת חרוט. מפרקים את הכרוב לעלים, חולטים שלוש דקות במים רותחים ומסננים (אם משתמשים בכרוב רגיל, מומלץ לבשל מעט את הכרוב השלם, להקלת הפירוק).
2. במחבת רחבה מטגנים את הבצל עד שהוא שקוף, מוסיפים את הבשר ומטגנים מעל להבה בינונית, עד שהבשר מתפורר ומשנה את צבעו. מערבבים עם האורז ומתבלים.
3. מניחים כף מתערובת האורז על עלה כרוב, מקפלים את הקצוות על הבשר ומגלגלים לגודל סיגר מהודק.
4. מסדרים את עלי הכרוב בצפיפות בסיר רחב, וביניהם שיני השום
והציפורן. מכסים במרק, מיץ לימון ומים, אם צריך, מפזרים מעל מעט תיבול, מכסים ומבשלים מעל להבה נמוכה שעה. כשמוכן, מניחים מעט להצטנן ומעבירים לקערת הגשה. מגישים חם.