חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לבבות ארטישוק ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אבקש ממכם אם תוכלו למצוא לי מתכון של לביביות ארטישוק ממולאים
לבבות ארטישוק ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אבקש ממכם אם תוכלו למצוא לי מתכון של לביביות ארטישוק ממולאים
הוראות הכנה
מרכיבים
2 חבילות לבבות ארטישוק (סנפרוסט)
למילוי:
1/2 ק"ג בשר טחון
1/2 חבילה פטרוזליה טרייה- קצוצה דק
1 בצל בינוני- מגורד
1 כפית מלח
קורט פלפל שחור
1/4 כפית כמון
1/3 כוס פירורי לחם
1/3 כוס מים
לטיגון:
ביצה טרופה
שמן
לבישול:
מלח
פלפל שחור
עלי דפנה
שום
כורכום
2 כוסות מים
אופן ההכנה
שלב א'- מערבבים את הבשר טחון עם פטרוזליה,בצל מגורד מלח, פלפל שחור, כמון, פירורי לחם והמים, לשים הכל לעיסה אחידה.
שלב ב'- ממלאים את תחתיות הארטישוק בעיסה- ככדור קציצה בתוך כל תחתית.
שלב ג'- טורפים את הביצה עם קורט מלח, טובלים את תחתית הארטישוק בחלק הממולא בביצה ומטגנים בשמן חצי עמוק כחצי דקה.
שלב ד'- מסדרים בסיר שטוח את הארטישוקים, מטבלים בפלפל שחור, מלח, עלי דפנה, שום וכורכום (-הטיבול לפי הטעם) מוסיפים 2 כוסות מים ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה.
שלב ה'- מגישים חם, בתאבון!
מגיש:
מקור: עממי
שתף את המתכון