1. חותכים את הגבינה ל-12 חלקים שווים (במשקל 20 גר' יחידה), יוצרים צורת לביבה ומצפים (כמו שניצל) בקמח, ביצה ופירורי לחם בתוספת מלח, פלפל וגרעיני קצח.
2. בקערת עירבוב מערבבים בעזרת מטרפה את ממרח הפלפלים עם חומץ יין עד קבלת רוטב אחיד.
3. שוטפים ומנקים את עלי הארגולה ומייבשים.
4. להגשה: מתבלים את עלי הארגולה במעט שמן זית, חומץ בן יין אדום, מלח ופלפל ומסדרים סלט קטן במרכז כל צלחת. יוצקים מרוטב הפלפלים על הצלחת סביב הסלט.
5. במחבת רחבה מחממים שמן סויה ומטגנים את הלביבות חצי דקה מכל צד. מעבירים לנייר סופג ומשם לצלחת. מסדרים שלוש לביבות על גבי הרוטב, מקשטים בשלוש כפיות טאפנד זיתים ומגישים מיד.