חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

לחם תמני " כפוש "
לחם תמני הניקרא כפוש
הוראות
מרכיבים
  1. קמח קילו פחות כוס +מנופה
  2. מים 3כוסות
  3. מרגרינה ושמן
  4. שמרים יבשים 2 כפות
  5. מלח 1 כפית רגילה
  6. 2 תבניות עגולות כמו סיר פלא של פעם ללא מיכסה אם שקעים לדוגמה
  7. מורחים מרגרינה רקה בתוך הסיר גם מיסביב לצוהר ואחר כך כצת שמן אותו פעולה
אופן ההכנה
  1. יוצקים את כל החומרים לתוך קערה ביחד מערבבים יוצקים את המים
  2. התערובת צרינה להיות קלה לעיבוד בטח לא סמיך מכסים
  3. נותנים לתפיחה קצת יותר מגודלו
  4. לאחר שתפח מערבבים טוב טוב לבצק יפה ואחיד ומחלקים ל2
  5. ומעבירים את הבצך לתבניות
  6. מחקים לתפיחה עד כל גובה הסיר עם כיסוי במגבת
  7. תנור שחומם מרואש 200מעלות על אפיה
  8. כשמכניסם את הבצך לתנור להפעיל את התורבו
  9. להניח על רשת כ10 ס "מ מילמתה לתנור
  10. כ-20 דקות
  11. לאחר האפיה להרטיב קלות את הלחם למעלה
  12. לשים מגבת על השולחן להפוך מכה קלה והקסם מיתגלה
  13. בתיאבון