מוסיפים לקמח את 2 הביצים והמים , לשים עד שמתקבל בצק גמיש וקשה. נותנים לבצק לנוח 5 דקות. לאחר המנוחה ממשיכים ללוש בעזרת האגרופים. מחלקים את הבצק ל -5 כדורים שווים ומורחים אותם בשמן.
לוקחים כדור אחד ומפזרים מעט קמח משני הצדדים ומרדדים בעזרת מערוך (המהדרין משתמשים במקל של מטאטא בגלל אורכו). הבצק, עם הרידוד, יפתח למעין פיצה גדולה. מקפלים את הבצק שיכבה על שיכבה עד שמתקבל מלבן שרוחבו כ- 15 ס"מ חותכים לריבועים.
מערבבים את כל התבלינים, הבשר, רבע כוס שמן, הבצל ומעט מלח בקערה גדולה.
לוקחים ריבועי בצק, מניחים את הבשר במרכז הריבוע סוגרים כל 2 קצוות כך שמתקבלת מעין צורה מיוחדת בה הבשר עטוף על ידי הקיפול הקצוות הראשונות ואילו את שתי הקצוות הבאות מהדקים מעל ונוצרת מעין סלסלה קטנה. מורחים כל מנטו בשמן ושמים בסיר אידוי. מאדים בערך 45-60 דקות מרגע שרותחים המים.