שמים במעבד מזון את הקמח, אבקת האפיה, גבינת הקשקבל, מלח וחמאה, ומעבדים לתערובת פירורית.מוסיפים את השמנת ומעבדים לכדור בצק אחיד. משטחים את הבצק על תחתית תבנית עגולה (26) ומקררים כשעה.
למלית:
ממיסים במחבת גדולה את החמאה. מוסיפים את הבצל היבש, בצל סגול וכרישה, ומטגנים כ-10 דקות עד שהבצלים מתרככים. מוסיפים את הבצל הירוק והעירית, ומטגנים עד 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את החרדל והקמח, בוחשים ומסירים מהאש.
מוסיפים שמנת, חלב, ביצים וגבינת הקשקבל. מערבבים ויוצקים מעל הבצק.