חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפה תפודים ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ההכנה כוללת בשול מוקדם של רוטב עגבניות מתובל ואח"כ אפיה עם תפודים(תפוחי אדמה).
מאפה תפודים ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ההכנה כוללת בשול מוקדם של רוטב עגבניות מתובל ואח"כ אפיה עם תפודים(תפוחי אדמה).
הוראות הכנה
מרכיבים
כוס מרק צח מירקות
כוס בצל קצוץ
‏2 שיני שום כתושות‏
‏2 כוסות עגבניות מקולפות וקצוצות‏
‏2 כפיות קורנית טריה קצוצה או 4 כפיות ריחן טרי קצוץ‏
‏2 תפוחי אדמה גדולים קלופים ופרוסים‏
פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל
אופן ההכנה
אם רוצים להפוך את המאפה על צלחת הגשה , צריך להשתמש בתבנית עם ציפוי ‏אל-דבק . אם לא מתכוונים להפוך , מכינים את המאפה בכלי הגשה חסין-חום . ‏
מרתיחים את המרק במחבת גדולה . מוסיפים את הבצל , מכסים ומבשלים במשך ‏‏15 דקות , מעל להבה נמוכה . מוסיפים את השום,ומבשלים במשך דקה או שתיים . ‏מוסיפים עגבניות ועשבי תיבול , ומבשלים בלי כיסוי במשך כ-10 דקות , עד שהרוטב ‏מסמיך . מערבבים מדי פעם . ‏
מחממים תנור לחום בינוני ( 180 מעלות צלסיוס) . ‏
יוצקים 1/3 מכמות הרוטב על תחתית תבנית פאי או כלי חסין-חום (20X25 ס"מ), ומסדרים על ‏הרוטב 1/3 מפרוסות התפודים . מתבלים במלח ובפלפל . שוב רוטב , תפודים , מלח ‏ופלפל , ושוב רוטב ותפודים . מתבלים במלח ובפלפל , מכסים במכסה או ברדיד ‏אלומיניום , ואופים במשך 40-45 דקות , עד שתפוחי האדמה מתרככים . זורים ‏למעלה פטרוזיליה קצוצה , חותכים למשולשים ומגישים.‏ ‏
מגיש: amitsur
מקור: טבע הרפוי מאגר מתכונים
שתף את המתכון