בסיר ממיסים 20 גרם מהחמאה ומוסיפים את השאלוט. לאחר שהשאלוט מתרכך מעט מוסיפים את היין הלבן ועלי הדפנה ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הצדפות, מכסים ומבשלים כשלוש דקות או עד שכולם נפתחים. מסננים את הצדפות ושומרים את הנוזלים.
בקערה לשים ביחד את יתרת החמאה וקמח לקבלת מעין גוש אחיד. שופכים עליהם בהדרגה את נוזלי הבישול של הצדפות ומערבבים עד שנמס. בסיר קטן מביאים לרתיחה את הקארי עם השמנת ומיץ הלימון. לאחר הרתיחה מוסיפים תוך כדי ערבוב לתערובת של נוזלי הצדפות. מערבבים היטב. מחזירם לסיר לאש קטנה לבעבוע קל ולאחר מכן מעבירים דרך מסננת.
מסדרים בצלחת הגשה את המולים בצורה כזאת שבשר הצדפה מונח על מחצית הצדפה עצמה בלבד (את החצי השני ניתן לזרוק). יוצקים מעל את רוטב השמנת והקארי ומגישים חם.