חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרקחת בצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרקחת בצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 בצלים גדולים פרוסים דק
1/4 כוס שמן
1 כף שום, קצוץ דק
1 כף טימין טרי
1/2 ק"ג סוכר חום (כהה)
500 סמ"ק חומץ בלסמי
1 בקבוק יין אדום יבש
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
אופן ההכנה
בסיר בינוני מאדים את הבצל בשמן, עד שהוא נעשה שקוף ומתוק, כ- 10 דקות. מוסיפים שום וטימין, ומבשלים יחד במשך דקה.
מוסיפים את הסוכר ומבשלים עד שמבעבע ורותח ורק מתחיל להיווצר קרמל. יוצקים חומץ ויין, ומצמצמים עד לקבלת המרקם הרצוי: ריבה דלילה לרוטב, וסמיכה למילוי או מריחה.
בסוף הבישול מתבלים במעט מלח ופלפל ומניחים להתקרר.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון