חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק אש פרסי/גונדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק חמוץ עם סוגי ירק וכדורי בשר/ גונדי brמרק גונדי - כופתאות חומוס ועוף פרסיות
מרק אש פרסי/גונדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק חמוץ עם סוגי ירק וכדורי בשר/ גונדי brמרק גונדי - כופתאות חומוס ועוף פרסיות
הוראות הכנה
מרכיבים
רכיבים למרק עוף מו?רי עם מנטה ולימון :
עוף שלם, קטן ושטוף היטב
2 ליטר מים
3/4 כפית מלח
בצל גדול, קצוץ דק
125 גרם אורז פרסי
3 לימונים עסיסיים
6 כפות מנטה טרייה, קצוצה דק
לכופתאות:
1/2 ק"ג חומוס, קלוי וטחון (ניתן להשיג
בחנויות תבלינים)
1/2 ק"ג חזה עוף/הודו טחון
1 בצל קצוץ
1 כפית הל טחון
3/4 כוס מים
1 ליטר ציר עוף מוכן
אופן ההכנה
למרק:
שמים את העוף בסיר כבד, מכסים במים ומוסיפים את המלח. מרתיחים מעל להבה גדולה, ומתחילים לקפות את הקצף המצטבר למעלה. מנמיכים את האש ומוסיפים את הבצל. מכסים ומבשלים שעה. מוסיפים את האורז ומבשלים עוד 20 דקות, עד שהוא מוכן. להגשה: מניחים בתחתית כל קערה כפית מנטה, יוצקים את המרק וסוחטים לתוכו מחצית לימון. אופציה: מוסיפים כופתאת גונדי (מתכון להלן).
לכופתאות:
מערבבים היטב את כל חומרי הכופתאה, וצרים כדורים בגודל קלמנטינה. מבשלים כשעה בתוך ציר העוף. מגישים בתוך מרק עוף מורי, שהובא לעיל, ואפשר גם עם מרק "פולני"
בתוספת מיץ לימון.
גיוון: ניתן לבשל את הכופתאה גם עם 250 גרם בשר בקר טחון, במקום העוף/הודו.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון