חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק גולש לימים קרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הטעמים, הניחוח, הצבעים פשוט תעונוג לימים קרים. brגולש מקורו בהונגריה כידוע לכולם, אני שיניתי מעט מהמקור והתוצאה נהדרת.
מרק גולש לימים קרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הטעמים, הניחוח, הצבעים פשוט תעונוג לימים קרים. brגולש מקורו בהונגריה כידוע לכולם, אני שיניתי מעט מהמקור והתוצאה נהדרת.
הוראות הכנה
מרכיבים
½-ק"ג קוביות גולש
2-גזרים חתוכים לקוביות
4-תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
1-בצל קצוץ
2-שיני שום כתושות
1-פלפל אדום מתוק חתוך לקוביות
¼-כוס כוסברה טריה קצוצה
2-עגבניות קלופות וקצוצות
1-כפית פפריקה מתוקה
½-כפית פפריקה חריפה
1-כפית מלח{לטעום ולשפר לפי הטעם האישי}
¼-כפית פלפל שחור טחון
6-כפות שמן{אני מעדיפה שמן זית}
6-גרגירי כוסברה יבשה
1-עלה דפנה מיובש
4-כפות רסק עגבניות
1 וחצי-ליטר מים
אופן ההכנה
לצקת שמן לסיר כבד ולטגן את ריבועי הגולש עד להשחמה, להוסיף גזר, תפוחי האדמה והבצל ולאדות 10 דקות, להוסיף פלפל, שום, עגבניות, תבלינים, רסק והמים, לערבב ולהביא לרתיחה.
להנמיך את הלהבה למינימום, לכסות את הסיר ולבשל שעתיים, לפני שמכבים את האש להוסיף כוסברה קצוצה ולערבב.
להגיש כמנה ראשונה בתוספת לחם כפרי.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון