הוראות הכנה
מרכיבים
½-ק"ג קוביות גולש
2-גזרים חתוכים לקוביות
4-תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
1-בצל קצוץ
2-שיני שום כתושות
1-פלפל אדום מתוק חתוך לקוביות
¼-כוס כוסברה טריה קצוצה
2-עגבניות קלופות וקצוצות
1-כפית פפריקה מתוקה
½-כפית פפריקה חריפה
1-כפית מלח{לטעום ולשפר לפי הטעם האישי}
¼-כפית פלפל שחור טחון
6-כפות שמן{אני מעדיפה שמן זית}
6-גרגירי כוסברה יבשה
1-עלה דפנה מיובש
4-כפות רסק עגבניות
1 וחצי-ליטר מים
אופן ההכנה
לצקת שמן לסיר כבד ולטגן את ריבועי הגולש עד להשחמה, להוסיף גזר, תפוחי האדמה והבצל ולאדות 10 דקות, להוסיף פלפל, שום, עגבניות, תבלינים, רסק והמים, לערבב ולהביא לרתיחה.
להנמיך את הלהבה למינימום, לכסות את הסיר ולבשל שעתיים, לפני שמכבים את האש להוסיף כוסברה קצוצה ולערבב.
להגיש כמנה ראשונה בתוספת לחם כפרי.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון