חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

מרק דגים
הוראות
מרכיבים
  1. 4 סטייקים של דג לבן (לוקוס)
  2. ½ כוס שמן זית
  3. 3 בצלים בינוניים קצוצים דק
  4. 2 גזרים פרוסים דק
  5. קורט מלח
  6. מס` גרגירי סוכר
  7. פטרוזיליה קצוצה
  8. כוס חומץ בן יין
  9. 3 כוסות מים
  10. 3 חלמוני ביצה
  11. מיץ מ- 1 לימון
  12. זעפרן
אופן ההכנה
  1. לתוך מחבת עמוק עם שמן זית שמים בצל, מעל גזר, זעפרן, סוכר, מלח
  2. ומשאירים על אש בינונית בלי לבחוש יותר מדי עד שהבצל מאודה היטב.
  3. אחר כך מוסיפים פטרוזיליה, חומץ בין יין ומים. (כשהמים מתחילים
  4. לרתוח יש לטעום את המרק עם צריך להוסיף עוד מלח). מוסיפים את פילה
  5. הדג למרק מחליש את האש ונותן למרק להתבשל למשך 10 דקות ללא רתיחה.
  6. לתוך קערה שמים חלמוני ביצים, מיץ לימון, יוצקים מעט מהמרק ומערבבים.
  7. לאחר שהוצאנו את נתחי פילה הדג מהמחבת מוסיפים את תערובת הקערה למחבת
  8. ומחמימים מעט ללא רתיחה.
  9. בתוך צלחת המרק שמים חתיכת פילה דג, תערובת המרק וניתן להוסיף פפריקה
  10. מתוקה וקינמון מעל לקישוט.