חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

מרק דגים עם ירקות מוקפצים
הוראות
מרכיבים
  1. 1.5 קילו דגי ים פרוסים
  2. 3 עגבניות מגורדות
  3. 1/2 כוס שמן זית
  4. עלי דפנה
  5. 1 פרסה חתוכה לפרוסות
  6. 1 שומר חתוך לפרוסות
  7. בצל חתוך לפרוסות
  8. גזר חתוך לפרוסות
  9. 1 סלרי חתוך לפרוסות
  10. מלח
  11. פלפל
  12. פטרוזיליה קצוצה
  13. מיונז מטובל בשום
  14. 8 כוסות מים רותחים
  15. 2 כפות יין לבן
  16. 2 ביצים טרופות עם מעט יין
אופן ההכנה
  1. מטגנים מחצית מכמות הירקות בסיר עם מעט בשמן זית.
  2. מוסיפים מים, עגבניות,עלי דפנה, יין ומתבלים במעט מלח ופלפל. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
  3. מוסיפים את הדגים ומרתיחים כ-15-12 דקות.
  4. בינתיים, מקפיצים בשמן זית את שארית הירקות.
  5. מוציאים את הדגים,מוסיפים את הביצים וטוחנים היטב את המרק עד לקבלת
  6. מרקם קטיפתי.
  7. בקערית מניחים את הדג,מעל יוצקים את המרק ומקשטים בירקות המוקפצים.
  8. מגישים בליווי לחם קלוי מרוח במיונז המתובל.