חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

מרק הדלעת של דליה
מרק דלעת פשוט וטעים מאד.
הוראות
מרכיבים
  1. כ-1 ק"ג דלעת
  2. 2 תפוחי אדמה
  3. 4 שני שום
  4. 2 בצלים יבשים
  5. 2-3 כפות שמן זית
  6. 1 שורש פטרוזיליה
  7. 1 כף אבקת מרק (ירקות או בטעם עוף- פרווה)
  8. 1 כף גדושה פפריקה מתוקה
  9. צנוברים קלויים ומעט פפריקה לקישוט.
אופן ההכנה
  1. קולפים את כל הירקות וחותכים לקוביות. בסיר לחץ פתוח, להשחים את הבצל בשמן זית.
  2. להוסיף את כל שאר הירקות החתוכים לסיר, לכסות במים עד גובה הירקות, להוסיף פפריקה ואבקת מרק. לבחוש ולסגור את מכסה הסיר. להביא לרתיחה, להנמיך את האש (שמירה על רתיחה איטית) לבשל 25 דקות.
  3. לכבות את האש ולשחרר לחץ בזהירות.
  4. לרסק בממחה ידני חשמלי. להגיש בקעריות מרק ולקשט בצנוברים קלויים ומעט פפריקה.
  5. בתיאבון!