חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק חרירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מרק מרוקאי שאומץ, נוסה מספר פעמים והילדים משוגעים עליו. אין על המתכונים של מאסלנסקי.
מרק חרירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מרק מרוקאי שאומץ, נוסה מספר פעמים והילדים משוגעים עליו. אין על המתכונים של מאסלנסקי.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר בקר אוסובוקו עם עצם כמה עצמות מח (לא חובה)
כפית כורכום
כפית פלפל שחור גרוס
4 כפות שמן לטיגון
1 ראש גבעולי סלרי קצוץ
1 בצל גדול, קצוץ
1כוס כוסברה קצוצה
1כוס פטרוזיליה קצוצה
1 קופסא עגבניות קצוצות (אפשר משומרות)
10כוסות מים
1 כוס עדשים חומים מושרים
1 כוס חומוס מושרה
100 גרם אטריות דקות
1/4 כוס מיץ לימון טרי
2 כפות קמח מומסות בחצי כוס מים.
אופן ההכנה
1.מחממים את השמןבסיר גדול, מוסיפים את הבשר ואוטמים אותו. מוסיפים את הכורכום, הפלפל השחור, הקינמון, הכרפס, הבצל, הכוסברה והפטרוזיליה ומאדים במשך 5 דקות. מוסיפים את העגבניות ומאדים 15 דקות נוספות.
2. מוסיפים את המים, העדשים והחומוס. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר וממשיכים לבשל במשך שעתיים.
3. 20 דקות לפני שהמרק מוכן, מגביהים את הלהבה ומוסיפים את האטריות. מבשלים במשך 10 דקות. מוסיפים את הקמח המומס ואת מיץ הלימון ומבשלים עוד 10 דקות
מגיש: גן-עדן
מקור:
שתף את המתכון