חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק כרישה עם עוף (קוק-א-ליקי )
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק כרישה עם עוף (קוק-א-ליקי )
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 עוף במשקל של כ-1.5 ק"ג
2 בצלים קטנים קלופים וקצוצים דק
5 כרשות שטופות ופרוסות
1 כף פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
שוטפים את העוף. מניחים בסיר עם 2.5 ליטרים של מים קרים ומביאים לרתיחה. מסירים את הקצף ומתבלים במעט מלח (להיזהר אם העוף הינו עוף מוכשר). מכסים חלקית ומבשלים כשעתיים עד שהעוף מתחיל להתפרק. מוציאים את העוף ומניחים להתקרר. מסירים את השומן מהמרק. מעבירים את המרק דרך מסננת צפופה. מבשלים את הבצלים בשומן שהסרנו מהמרק עד שהופכים לשקופים. מוסיפים את הכרשות ומבשלים יחד חמש דקות נוספות.
מסירים מהעוף את העור. מסלקים את העצמות. חותכים את בשר העוף לפיסות קטנות. מחזירים לסיר המרק את פיסות העוף ואת תערובת הבצלים והכרישה ומבשלים דקות ספורות. מתקנים תיבול עם מלח ופלפל לפי הצורך. זורים פטרוזיליה קצוצה טריה לפני ההגשה.
מגיש: dylam
מקור: קולינריה אירופה
שתף את המתכון