חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק סלק עם כופתאות בשר וסולת (קובה לעצלנים)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

במקום להכין את הבצק מסולת ולהכניס לתוכו את הבשר-לוקח קצת זמן להכין . brמערבבים את הסולת עם הבשר ויוצרים כדורים בגודל זית גדול ומבשלים במרק
מרק סלק עם כופתאות בשר וסולת (קובה לעצלנים)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

במקום להכין את הבצק מסולת ולהכניס לתוכו את הבשר-לוקח קצת זמן להכין . brמערבבים את הסולת עם הבשר ויוצרים כדורים בגודל זית גדול ומבשלים במרק
הוראות הכנה
מרכיבים
לקציצות:
300 גרם בשר טחון
500 גרם סולת
1 ביצה
1 בצל גדול מגורד בפומפיה
4 -5 כפות כוסברה קצוצה (לא חייב)
1 כף בהרט
1 כף אבקת מרק בטעם עוף
פלפל שחור לפי הטעם
למרק:
2 סלק קלוף פרוס לפרוסות חצויים לשניים
1/2 פלח דלעת (בסופרים מוכרים אותם ארוזים בניילון נצמד) קלוף חתוך לפרוסות
אפשר במקום דלעת לשים 3 גזרים מקולפים חתוכים לעיגולים
3 כפות אבקת מרק בטעם עוף
1 כפית מלח לימון
צרור קטן של פטרוזליה וקוסברה קשורים
4 גבעולים של סלרי חתוכים לקוביות
פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
כדורי הבשר: לערבב את כל המרכיבים יחד עם קצת יבש אפשר להוסיף עוד ביצה, במידה ורטוב מידי להוסיף קצת סולת. להניח בצד מכוסה.
המרק:
להוסיף לסיר גבוה מים עד חצי מגובה הסיר
להניח את הירקות והתבלינים
להביא לרתיחה.
להתחיל להכין את הקציצות מהבשר (כדורים קטנים ביותר בגודל של זית גדול) ולהניח אותם בתוך המרק .
להמשיך לבשל על אש קטנה מכוסה חלקית במכסה עוד כ-3/4 שעה לטעום ולטבל בפלפל שחור
או באבקת מרק לפי הטעם. מוכן כשהסלק רך.
מי שאוהב יותר לימון שיוסיף עוד קצת מלח לימון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון