חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

מרק עגבניות ואורז אדום
מרק עגבניות עם אורז
הוראות
מרכיבים
  1. המצרכים
  2. 1 בצל בינוני קצוץ
  3. 6 כפות שמן זית
  4. 3 שיני שום קצוצות
  5. קילו וחצי עגבניות בשלות, או קופסה אחת גדולה – 800 ג' – של עגבניות חתוכות
  6. מלח ופלפל
  7. חופן ענפי סלרי עלים, קצוצים דק
  8. חצי כוס של אורז
אופן ההכנה
  1. 1.חולטים את העגבניות בסיר עם מים רותחים, לאחר שחרצנו מעט את קליפתם
  2. קולפים את הקליפה, וקוצצים אותן לקוביות
  3. ( אפשר להשתמש גם בעגבניות מקופסה )
  4. 2.מחממים את שמן הזית ומטגנים בו קלות את השום והבצל עד להזהבה
  5. 3.מוסיפים את העגבניות הקצוצות, ואת חופן עלי הסלרי הקצוצים גם הם דק.
  6. מערבבים ומבשלים כ 5 דקות תוך עירבוב
  7. 4.מוסיפים 7 כוסות מים רותחים, מביאים לרתיחה, ומבשלים כרבע שעה
  8. 5.בעזרת מוט הבלנדר הנייד שנכנס לתוך הסיר, מועכים את העגבניות וקוביות
  9. למחית חלקה
  10. 6.שוטפים את האורז בהרבה מים, עד שמי השטיפה צלולים ומוסיפים את האורז
  11. לסיר
  12. 7.מביאים לרתיחה, ומנמיכים את האש. מבשלים על אש קטנה כחצי שעה
  13. מסירים מן האש, ונותנים לנוח כמה דקות. טועמים, מתקנים תיבול אם צריך.
  14. מגישים לכל סועד בלווית רבע לימון, שיסחט פנימה אם הוא רוצה טעם חמצמץ. מתאים לזה חמיצות..