חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

מרק פטריות-אוברוטובקה
הוראות
מרכיבים
  1. 50 גרם פטריות מיובשות
  2. 0.5 ליטר שמנת קרם
  3. 2 כפות קמח
  4. קורט מלח
  5. קורט פלפל
אופן ההכנה
  1. בסיר שמים ½ כוס מים מטבלים במלח ופלפל מוסיפים עוד 3 וחצי כוסות מים,
  2. מוסיף פטריות ומבשל. מסנן את הפטריות. מחזיר את ציר הפטריות לסיר עד לרתיחה.
  3. לתוך קערה יוצקים כוס מים, מוסיפים 2 כפות קמח מערבבים ויוצרים עיסה.
  4. מוסיפים אותה תוך בחישה לסיר המרק וממשיכים לבשל עוד 5 דקות.
  5. קוצצים את הפטריות המבושלות מוסיפים לסיר וממשיכים לבשל 5-10 דקות.
  6. בקערה יוצקים שמנת מתוקה ומוסיפים לאט לאט (מצקת 1 או 2) מהמרק תוך ערבוב.
  7. אח"כ מוסיפים את תכולת הקערה לסיר המרק, מכסים ומבשלים עוד כ- 5 דקות.
  8. הגשה:
  9. בצלחת הגשה שמים אטריות מבושלות שופכים את המרק ומעטרים בפטרוזיליה קצוצה