חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

מרק "שורבה" – מרק עוף סמיך עיראקי
"שורבה" מרק עוף סמיך נוסח יהדות עיראק – האנטיביטיקה של הטבע
הוראות
מרכיבים
  1. 1 עוף חתוך ל 8 חלקים
  2. 5 בצלים חצויים
  3. 1 כוס אורז שבור
  4. 1 קופסה קטנה של רסק עגבניות
  5. 1.כפית קינמון
  6. 1 כפית בהראט לקובה
  7. 1/2 כפית כמון
  8. מיץ מלימון סחוט
  9. 1/2 כפית סוכר
  10. מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
  1. 1.בסיר גדול עם מעט שמן לטגן מעט את חלקי העוף , הבצל,רסק העגבניות המלח
  2. וחצי מכמות התבלינים.
  3. 2.להוסיף 4 ליטר מים להביא לרתיחה , להנמיך את הלהבה ולבשל כ-20 דקות.
  4. 3.להוסיף את האורז השבור ושאר התבלינים ולבשל על להבה נמוכה עוד כשעה,
  5. רצוי לערבב מדי פעם, לתקן תיבול אם צריך,
  6. ***צריך להרגיש את טעם הקינמון והבהראט.המרק מקבל מירקם דייסטי עם מעט
  7. נוזלים