חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק תירס תאילנדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק תירס תאילנדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
גרעיני תירס מ-3 קלחי תירס מבושל
250 גרם חזה עוף חתוך לרצועות דקיקות
¼ כוס רוטב סויה
1 כף שמן שומשום
1 כף שמן צמחי
2 ביצים טרופות
2 כפות אבקת מרק עוף
3 שיני שום קצוצות דק
1 כף זנגביל קצוץ דק
½ כוס בצל ירוק קצוץ דק מאד (חלק ירוק בלבד)
1 פלפל צ'ילי טרי פרוס דק מאד
מים
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מחממים את שני סוגי השמן בסיר גדול. מוסיפים את השום, הזנגביל והצ'ילי ומטגנים קלות כדקה. מוסיפים את התירס, המים, הסויה ואבקת המרק ומערבבים. מביאים לרתיחה.
לאחר הרתיחה טובלים את רצועות העוף בביצים הטרופות ומכניסים לסיר רצועה אחר רצועה. מרתיחים שוב, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כרבע שעה.
מתקנים תיבול עם מלח ופלפל.
מגישים חם בקעריות אישיות עם בצל ירוק מפוזר מעל.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון