חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נזיד זנב שור אירי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נזיד זנב שור אירי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 זנב שור גדול חתוך לחתיכות באורך של כ-4 ס"מ
50 גרם קמח
1 בצל גדול קלוף ופרוס דק
2 גזרים גדולים פרוסים
2 כפות רסק עגבניות
1 בוקה גרני (טימין, פטרוזיליה ועלה דפנה)
600 מ"ל מרק בקר
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
שמן לטיגון
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
מקמחים את נתחי השור ומשחימים היטב מכל הכיוונים בשמן חם. מוסיפים בצלים וגזרים ומבשלים יחד דקות ספורות. מוסיפים את רסק העגבניות ואת הבוקה גרני. יוצקים את מרק הבקר ומביאים את התבשיל לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה בין שעתיים וחצי לשלוש שעות. מוציאים את הבוקה גרני ואת עודפי השומן. מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים.
מגיש: dylam
מקור: קולינריה אירופה
שתף את המתכון