חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נזיד (חמין) חיטה ושפונדרה נוסח צנעה -" הריס"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל זה מאד דומה בהכנתו לחמין אלא שהוא מבוסס על חיטה ומכיל גם בשר וגם תוספת.
נזיד (חמין) חיטה ושפונדרה נוסח צנעה -" הריס"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל זה מאד דומה בהכנתו לחמין אלא שהוא מבוסס על חיטה ומכיל גם בשר וגם תוספת.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה של חיטה
2 בצלים יבשים פרוסים גס
1 -2 ק"ג בשר שפונדרה (אסאדו)
1 רגל פרה פרוסה
4 שיני שום מעוכות
קופסה בינונית של רסק עגבנית
מלח, פלפל שחור
1 כפית כמון
2 כפות גדושות של חוויג' למרק
אופן ההכנה
ההכנה
1.להתפיח את החיטה כשעה במים פושרים
2.לטגן במעט שמן את הבצל עד השחמה קלה
3.להוסיף את פרוסות הרגל/ הבשר ולהוסיף לטגן כדי לסגור היטב את הבשר
4.להוסיף את גרגירי החיטה (השטופים) ולערבב הכל ביחד.
5.להוסיף מים עד כדי כיסוי כל החומרים שבסיר ולהביא לרתיחה.
לבשל כ- 1/2 שעה ואז להוסיף את כל התבלינים. להביא לרתיחה שנייה
6.אפשר להעביר לתנור או בסיר בישול איטי 6 שעות.
( יש לבדוק אם יש די נוזלים בסיר. במידה וחסרים יש להוסיף מים רותחים)
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: צנעני
שתף את המתכון