חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נקטר תפוחים וגויאבות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נקטר תפוחים וגויאבות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
5 תפוחי עץ
5 גויאבות
1 כוס סוכר
1 מקל וניל
1 כף גדושה פודינג תות (לא אינסטנט)
1 חבילה ג'לי בזק בטעם תות
אופן ההכנה
1. קולפים את התפוחים, מחלקים לרבעים ומוציאים את הליבה. קולפים את הגויאבות, חוצים ומוציאים את הגרעינים.
2. בסיר, מרתיחים 10 כוסות מים. קצת לפני הרתיחה מוסיפים את הסוכר, הפירות ומקל הוניל, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-1/2 שעה.
3. ממיסים את הפודינג ב-1/2 כוס מים ומוסיפים לסיר. מוסיפים את אבקת הג'לי ומערבבים בעזרת כף מאורכת.
4. מוציאים את הפירות לקערה ומרסקים בבלנדר. מחזירים לסיר, מכבים את הלהבה ומצננים מעט. מעבירים את הנקטר ל-2 בקבוקים ריקים של ליטר וחצי. שומרים במקרר.
מגיש: Devil-666
מקור:
שתף את המתכון