חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נקניקיות מרגז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

האם ידוע לכם איך עושים נקניקיות טוניסאיות מרגייז אבי עליו השלום היה עושה מרגייז טוניסאי זה היה כל כך טעים חבל על הזמן אם כן נא לישלוח לי לאיימל ה המצורף בברכה יוסי
נקניקיות מרגז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

האם ידוע לכם איך עושים נקניקיות טוניסאיות מרגייז אבי עליו השלום היה עושה מרגייז טוניסאי זה היה כל כך טעים חבל על הזמן אם כן נא לישלוח לי לאיימל ה המצורף בברכה יוסי
הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג בשר בקר מובחר (בד"כ טוחנים צלעות בקר עדיף במקרה הזה לשתמש באנטריקוט)
250 גרם בשר כבש משובח
100 גרם שומן כבש
מעיים של בקר (תלוי בכמות אותה אתם רוצים להכין) מושרים במים
5 פלפל צ'ילי חריף
1 בצל חתוך לרבעים
8 שיני שום קלופות
חצי חבילה פטרוזיליה
אופן ההכנה
עושים חור (אם אין) בקצה של המעיים. מרכיבים בזהירות על הפיה של מטחנת הבשר. טוחנים ביחד את בשר הבקר, הכבש, השומן, הפטרוזיליה, השום, הצ'ילי והבצל באופן מגוון כך שלא כל סוג יהיה בצד אחר של המעי (רצוי לחתוך לפני כן את הבשר והשומן לקוביות).
בעזרת היד, בזהירות ותוך כדי הטחינה מעבירים את הבשר הטחון לאורך המעיים עד שמתקבלת נקניקיה אחת ארוכה. מסובבים במספר מקומות את המעיים (לאחר שקשרנו את הקצה הפתוח) כמו שמסובבים בלונים ארוכים על מנת לקבל מספר נקניקיות (לפי הרצון והצורך).
חותכים במקומות המסובבים בעזרת סכין. כדי לצלות על האש יש לנקב מספר חורים בנקניקייה בעזרת סכין ולצלות על האש עד למידה הרצויה.
מגישים חם!
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון