חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נקניקיות/קבנוס הונגריות "צבאי"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נקניקית קבנוס תוצרת בית בנוסח כפרי הונגרי מדהימה לאוכלי חריף brמומלצת מאוד לעישון או לגריל בצליה איטית
נקניקיות/קבנוס הונגריות "צבאי"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נקניקית קבנוס תוצרת בית בנוסח כפרי הונגרי מדהימה לאוכלי חריף brמומלצת מאוד לעישון או לגריל בצליה איטית
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
500 גרם שפונדרה בקר, טחונה דק
200 גרם שומן כבש קצוץ עבה מאוד
ראש שום, שיניים קלופות
1 כף גדושה פפריקה מתוקה
2 כפיות גדושות פפריקה חריפה
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
מעיים נקיים, למילוי
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1 במטחנת בשר טוחנים את הבשר עם השום בטחינה דקה
קוצצים בסכין קציצה גסה מאוד את שומן הכבש
מתבלים בפפריקה החריפה, בפפריקה המתוקה במלח ופלפל.
2 קושרים את קצה המעיים ממלאים את המעיים בעזרת פיה המצורפת לכל מטחנת בשר או
שקית זילוף.ומגלגלים כל 10 ס"מ לסגירה באם יש בועות אויר יש לדקור בעדינות עם מחט
3 מיישנים במקרר בתבנית במדך התחתון לפחות יממה
4 צולים על גחלים באש נמוכה מאוד
בעישון לפחות של 1.5 שעות )ראה מתכון עישון(
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון