חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סופלה פטל ללא כולסטרול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מי לא אוהב סופלה? זוהי גרסה קלילה ויותר בריאה, לבריאות.
סופלה פטל ללא כולסטרול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מי לא אוהב סופלה? זוהי גרסה קלילה ויותר בריאה, לבריאות.
הוראות הכנה
מרכיבים
צנצנת ריבת פטל ללא פרי
¼ כוס שרי דובדבנים
2 כפות ליקר תפוזים
3 חלבונים
מעט שמן
מעט סוכר
לרוטב: 200 גרם פטל טרי
¼ כוס ליקר פטל
כף סוכר
אופן ההכנה
מורחים פנים של כלי סופלה (כלי קטן חסין אש) במעט שמן, בעזרת מברשת. מפזרים סוכר בפנים ומוציאים את יתרת הסוכר שלא נדבק. מצמצמים בסיר קטן את ריבת הפטל עם השרי עד לקבלת בלילה סמיכה, מעבירים לקערה מוסיפים ליקר תפוזים ומצננים מעט. מקציפים את החלבונים ומקפלים את הקצפת אל תוך הריבה המצומצמת עד לקבלת מרקם אחיד. ממלאים את כלי הסופלה בתערובת ומכניסים לתנור למשך 10 עד 15 דקות בחום של 160 מעלות.
את מצרכי הרוטב יש לשים בסיר קטן ולבשל ביחד עד להסמכה. מגישים את הסופלה חם עם כף רוטב חם מעליו.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון