½ ק"ג בשר (שפונדרה או ברוסט) 2 כוסות חומוס מושרים במים למשך 3 שעות
8 ביצים קשות 1 כוס שעועית מושרית במים למשך 3 שעות
1 כף פפריקה מתוקה 8 תפוחי אדמה קלופים
מלח, פלפל שחור 1 בצל עם הקליפה
1/3 כוס שמן 2 תמרים מגולענים
לשקית החיטה:
½ כוס חיטה
4 כפות שמן
1 כפית פפריקה מתוקה
מלח, פלפל שחור
לשקית האורז:
½ כוס אורז
4 כפות שמן
כפית כורכום
מלח, פלפל שחור
לקציצת השקדים:
100 גרם שקדים טחונים
¾ כוס פירורי לחם
1/3 כוס סוכר
1 ביצה
מעט אגוז מוסקט, מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה
1. מסננים את החומוס ואת השעועית ושמים בתחתית הסיר. מניחים מעל את הבשר, הבצל, תפוחי האדמה והביצים הקשות. מוסיפים מים כדי כיסוי, מוסיפים את התבלינים ומביאים לרתיחה מכסים ואופים בתנור למשך כל הלילה.
2. מכינים את החיטה: מערבבים את כל החומארים, מוסיפים 2 כוסות מים ושמים בשקית 'קוקי' , קושרים ומחוררים בחלקה העליון חור.
3. מכינים את האורז:מערבבים את כל החומרים, שמים בשקית 'קוקי' מוסיפים 2 כוסות מים, קושרים את השקית ומחוררים חור בחלקה העליון.
4. מכינים את קציצת השקדים: מערבבים את כל החומרים לעיסה. יוצרים נקניק. עוטפים בבד וקושרים.
5. את שתי השקיות ואת קציצת השקדים מוסיפים רק אחרי שבסיר אין כמעט נוזלים, סוגרים וממשיכים לבשל.