חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

סטייק בקר מוצלח
במתכון זה חשוב מאוד להשתמש בבשר המשובח ביותר שאתם יכולים להשיג ולא בכל מיני תחליפים.
הוראות
מרכיבים
  1. 1 סטייק פורטרהאוס או אנטריקוט עם עצם במשקל של כ-1 ק"ג או יותר
  2. 100 גרם חמאה(בלתי אפשרי להחליפה במרגרינה)
  3. 1/3 כוס שמן זית
  4. מעט מלח גס ופלפל שחור
אופן ההכנה
  1. 1. מורחים את הסטייק בשמן זית משני צדדיו מפלפלים ומשהים מספר דקות. בינתיים, מעמידים מחבת ברזל כבדה על האש ומחממים תנור ל-200 מעלות. מניחים את הסטיק על המחבת הלוהטת ומטגנים אותו כ-2 עד 3 דקות מכל צד, עד לסגירה מוחלטת. ממליחים את הסטייק ומעבירים אותו לתנור כשהוא על רשת שמתחתיה תבנית. על הסטייק מניחים אחר כבוד את חבילת החמאה כשהיא לא קרה מדי, ואופים כ-8 עד 10 דקות.
  2. 2. מוציאים את הסטייק לצלחת חמה יוצקים עליו את תערובת החמאה המעורבת בנוזלי הבשר שהצטברו בתבנית.