מברישים את נתחי הבשר במעט שמן זית, מפלפלים וממליחים לפי הטעם
קוצצים את האורגנו ומפזרים על הבשר.
צולים את הבשר במחבת גריל ( או על המנגל) למשך כשתי דקות מכל צד ( לפי דרגת הצלייה המועדפת).
להכנת הרוטב – מאדים במחבת שן שום כתוש עם שמן זית, מוסיפים יין, מלח ופלפל, ומצמצמים את היין למשך 2-3 דקות. מוסיפים את הקצפת הצמחית ומבשלים למשל 2-3 דקות נוספות, עד להסמכת הרוטב.
מחממים במחבת נפרדת בשמן זית ושן שום כתושה, מוסיפים את הברוקולי, מערבבים ומקפיצים.
מוסיפים את הצנוברים ומתבלים במלח ובפלפל.
מניחים את הברוקולי על צלחת הגשה, מעליו הסטייק, יוצקים את הרוטב, מקשטים בצנוברים ומגישים מיד.