מערבבים בקערה 3 כפות דבש, חרדל ויין לבן. מצפים את נתח הסינטה בתערובת ומפזרים פלפל שחור גרוס מעל. סוגרים את הנתח במחבת חסינת אש מכל הכיוונים. מכניסים עם המחבת לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 25 דקות ומוציאים. במחבת בה השתמשנו לצליית הנתח שמים את היין האדום, הסוכר, כף דבש ורוטב הסויה יחד עם הנוזלים שהגיר הנתח בזמן הצלייה. מבשלים כחמש דקות לקבלת רוטב אדמדם, סמיך ומתקתק. פורסים את הנתח לפרוסות דקות ומסדרים בצלחת הגשה. שופכים את הרוטב מלמעלה או שמים בכלי הגשה בצד.