הוראות הכנה
מרכיבים
250 ג"ר חומוס מושרה ללילה במים או (ניתן קפוא או קופסא)
2 כפות פלפל צומה או 3 פלפלים חריפים קצוצים דק
מיץ מלימון אחד
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה או 1/4 כוס קוסברה קצוצה
מעט פלפל שחור גרוס עבה
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית כמון
3 שיני שום כתושות
2 כפיות שמן זית
4 כפות שמן רגיל
אופן ההכנה
1. בסיר בינוני מבשלים את החומוס עד להתרכחות (לא יותר מדי) כ שעה לערך
2. להעביר למסננת ולשטוף תוך עיסוי להורדת הקליפה (יורדת בקלות צפה על
המים)
3. מעבירים את הגרגירים לקערה מוסיפים שאר המרכיבים מערבבים מתקנים תיבול
להגשה מסדרים בכלי הגשה ומקשטים במעט פטרוזיליה / קוסברה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון