חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט חומוס עם בקבוקוני לימון ופטרוזיליה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט קליל להגשה כמנה ראשונה
סלט חומוס עם בקבוקוני לימון ופטרוזיליה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט קליל להגשה כמנה ראשונה
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות חומוס שהושרה במשך 12 שעות
1 כפית סודה לשתיה
חצי צרור פטרוזיליה
2 לימונים בשלים
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
להשרות את החומוס במשך הלילה. מומלץ להחליף את המים כשעה לפני סיום ההשריה.
לבשל את החומוס בסיר קטן, יחד עם סודה לשתיה ומעט מלח - במשך שעה, עד שהחומוס מתרכך.
לסנן את החומוס, לשטוף אותו במסננת ולהכניס לקערה.
לקלף את הלימונים מהקליפה (כולל החלק הלבן) ולחתוך "פילטים" - פלחי הלימון ללא הקליפה השקופה המצפה אותם. להוסיף את הפלחים לגרגרי החומוס.
לקרוע עלי פטרוזוליה שלמים מהצרור ולהוסיף לסלט.
לתבל במלח ופלפל ולהגיש.
מגיש: Coolmood
מקור:
שתף את המתכון