חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

סלט של תרמילי פול ירוק ובורגול
את הפול הירוק הטרי והצעיר אפשר לאכול גם בשלמותו ( על קליפתו), בתנאי שבוחרים את התרמילים הקטנים והיפים, ללא כתמים שחורים. br brהסלט כאן הוא מעין שילוב עם טבולה.
הוראות
מרכיבים
  1. 1 כוס בורגול דק
  2. 1 כוס מים
  3. 400 גרם תרמילי פול ירוק קטנים ויפים.
  4. 3 כפות שמן זית לטיגון הפול
  5. 1 כוס תערובת של עלי כוסברה, נענע ופטרוזיליה, קצוצים דק
  6. 3 בצלים ירוקים, קצוצים דק
  7. 1/2 לימון, קצוץ לקוביות זעירות עם הקליפה
  8. 1 עגבנייה, קלופה וחתוכה לקוביות קטנות
  9. 1/4 כוס שמן זית
  10. 3 כפות מיץ לימון
  11. 2 כפות רכז רימונים
  12. 1 כף סוכר
  13. מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
  1. מניחים את הבורגול בקערה ויוצקים עליו כוס מים. משרים ל-20 דקות.
  2. קוטמים את קצות תרמילי הפול וחותכים בין הפולים שבתוכם.
  3. במחבת רחבה מחממים את שמן הזית ומקפיצים בו את הפול, כדקה.
  4. מכסים ומבשלים על אש קטנה עד שהפול רך ( כ-12 דקות).
  5. מערבבים מידי פעם.
  6. מוסיפים את הבורגול המושרה, את הפול המבושל ואת יתר החומרים.
  7. מערבבים ומשהים לפחות לחצי שעה, לספיגת טעמים.
  8. מגישים בטמפרטורת החדר.