חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

סלט תירס עם גבינה צהובה ופלפלים
הוראות
מרכיבים
  1. 2 פלפלים אדומים קטנים או גמבות,
  2. 2 פלפלים ירוקים קטנים,
  3. 2 גבעולי סלרי עלים (אם רוצים)
  4. 150-100 גרם גבינה צהובה,
  5. 12-10 עלי חסה מנוקים,
  6. 200 גרם תירס משומר.
  7. תחמיץ סלט פשוט:
  8. 2 כפות חומץ או מיץ לימון,
  9. מלח ופלפל,
  10. כוס שמן.
אופן ההכנה
  1. חותכים את הפלפלים והסלרי והגבינה הצהובה לרצועות דקות ואחר כך לקוביות קטנות, את החסה חותכים לרצועות. מסננים את התירס מן הנוזלים, מכינים את התחמיץ, טועמים כדי לתקן את התיבול,(אפשר להוסיף זיתים שחורים או טונה).מגישים מיד, אפשר להכין את הסלט שעה או שעתיים מראש ולשמור אותו במקרר אולם את עלי החסה רצוי להוסיף ממש לפני ההגשה.