חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ספגטי עם פטריות בשמן זית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ספגטי עם פטריות בשמן זית, יין לבן ואורגנו br
ספגטי עם פטריות בשמן זית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ספגטי עם פטריות בשמן זית, יין לבן ואורגנו br
הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת ספגטי
4-5 כפות שמן זית
בצל בינוני קצוץ
3 שיני שום
200 גרם פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
מלח, פלפל שחור גרוס
¼ כוס יין לבן יבש
אורגנו טרי
פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
מבשלים את הספגטי לפי ההוראות.
במחבת גדולה ורחבה מזהיבים את הבצל, השום והפטריות בשמן הזית.
מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את היין הלבן, מרתיתים ומצמצמים את הנוזל למינימום.
מוסיפים את האורגנו והפטרוזיליה, מערבבים עם הספגטי החם, ומגישים מיד.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש: kalla
מקור:
שתף את המתכון