מחממים את השמן במחבת רחבה ועמוקה בעלת מכסה. טובלים את החצילים בחלבון הביצה ומטגנים עד להשחמה יפה משני הצדדים (תפקידו של חלבון הביצה הוא למנוע מהחציל לספוג שמן מיותר). מעבירים את החצילים לנייר סופג. באותה מחבת מטגנים קלות את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את הפלפל הירוק והצ'ילי ומערבבים היטב. מטגנים ביחד כדקה עד שתי דקות ומוסיפים את השום. מטגנים ביחד כשתי דקות ומוסיפים את העגבניות, מלח ומעט פלפל שחור. מערבבים היטב ומבשלים ביחד כחמש דקות. מסדרים למעלה את החצילים, מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים ביחד כעשר דקות.