חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סקלופיני עגל עם פנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סקלופיני עגל עם פנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 פרוסות בשר עגל רך, חתוכות לרצועות
3 כפות קמח
1 ביצה טרופה
6 כפות פירורי לחם
חצי חבילה חמאה
3 שיני שום מרוסקות
2 עגבניות מרוסקות במגררת
שמן זית לטיגון
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
מורחים על העגל את השום המרוסק.
טובלים את העגל בקמח ואחריו בביצה.
עתה, טובלים את העגל בפירורי הלחם.
מטגנים את רצועות העגל בשמן חם, בחום בינוני, עד שהן משחימות.
מוציאים מהמחבת את הבשר ומוסיפים לתוכו את החמאה והעגבניות.
מטגנים 5 דקות ומחזירים למחבת את הבשר.
בו בזמן מבשלים את הפסטה.
כאשר הפסטה מוכנה מוסיפים אותה למחבת, בוחשים היטב ומגישים מיד.
מגיש: giacommo
מקור:
שתף את המתכון