הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים:
250 גרם בסקויטים פתי בר
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
1 חבילה גבינה 9%
1 שקית שמנת מתוקה
לקרם
100 גרם שוקולד מריר לא פרווה
2 כפות סוכר
2 כפות חלב
2 כפות יין
100 גרם מרגרינה
אופן ההכנה
בתבנית מלבנית מסדרים שכבה של בסקויטים שהוטבלו בחלב מקציפים את השמנת המתוקה + פודינג + חצי כוס חלב מוסיפים את הגבינה + 2 כפות סוכר מערבבים
בעדינות.
שופכים על הביסקויטים את התערובת ומכסים בשכבת בסקויטים נוספת שהוטבלו בחלב.
הכנת הקרם
ממיסים בסיר את כל החומרים חוץ מהמרגרינה מורידים מהאש ומוסיפים את המרגרינה
ומקררים
שופכים על הבסקויטים מכניסים למקרר לכמה שעות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון