ממיסים חמאה ושוקולד מריר בסיר קטן על אש נמוכה. מקררים.
מוסיפים מעט מקצף הביצים לתערובת החמאה והשוקולד, ומערבבים לקבלת מרקם חלק ואוורירי. מערבבים את הקצף עם תערובת הקקאו והקמח, תערובת השקדים והביצים. מוסיפים את הקצף שנותר ומערבבים בעזרת לקקן בתנועת קיפול.
יוצקים לרינגים בעובי 1 סמ ואופים 12 דקות.
מכינים מוס שוקולד לבן וסילאן: מקציפים ביצים במהירות בינונית, עד שהמסה תפוחה ובהירה.
ממיסים שוקולד לבן במיקרוגל (זהירות שלא ישרף). מערבבים.
מרכיבים את השלב הראשון בעוגה: מניחים ביסקוויט שוקולד בתוך רינג 22. מורחים שכבת מוס לבן וסילאן ומניחים ביסקוויט שוקולד נוסף. מורחים שכבה נוספת של מוס סילאן. מיישרים בעזרת פלטה. מקפיאים כ-24 שעות.
מקציפים שמנת עם סוכר ומקפלים לתערובת השוקולד והבננות.
מרכיבים את השלב השני בעוגה: מחלצים את מוס הסילאן מהרינג ומניחים במרכז רינג 26. יוצקים את מוס הבננות מעל ומסביב לעוגת הסילאן כך שיכסה אותה. מחזירים להקפאה ל-5 שעות לפחות.
מצפים: מביאים שמנת לרתיחה. יוצקים על השוקולד ומערבבים. מצפים את העוגה.