הוראות הכנה
מרכיבים
תבנית עגולה בקוטר 28 ס"מ
מצרכים:
6 ביצים
½1 כוס סוכר
3 גביעי גבינה לבנה (750 גרם)
4 כפות קורנפלור
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
קליפת לימון מגורדת
גביע שמנת חמוצה
לשכבה עליונה-
חבילת שמנת מתוקה
3 כפות סוכר
אופן ההכנה
1.מקציפים את החלבונים עם שני שליש כוס סוכר.
2.מערבלים בעזרת מיקסר את שאר החומרים בנפרד- לבלילה חלקה. ומוסיפים לחלבונים המוקצפים.
3.יוצקים בתבנית משומנת ואופים בחום- 150°c כ-½ שעה, עד שתופחת,
4.מורידים את החום ל- 100°c ומשאירים ½1 שעות נוספות בתנור.
5.מצננים.
6.מקציפים שמנת מתוקה עם 3 כפות סוכר ומורחים על העוגה.
לגיוון, ניתן להוסיף מעל קרם השמנת דובדבנים טריים או שוקולד.
מגיש:
מקור: מסעדת בית שלום במטולה https://www.mazon.co.il/39208/MATKON183
שתף את המתכון