חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה ונוטלה שידוך הנוצר בגן עדן.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בלי להפריד ביצים, בלי מיקסר ? רק מערבבים ושולחים לתנור. גבינה ושוקולד, br שידוך שנוצר בגן עדן. br
עוגת גבינה ונוטלה שידוך הנוצר בגן עדן.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בלי להפריד ביצים, בלי מיקסר ? רק מערבבים ושולחים לתנור. גבינה ושוקולד, br שידוך שנוצר בגן עדן. br
הוראות הכנה
מרכיבים
לשכבה התחתונה:
150 גרם חמאה מומסת (אך לא לוהטת)
1/4 כוס נוטלה
2 ביצים גדולות
1 כוס סוכר
1 כוס קמח
1/4 כוס אבקת קקאו
לשכבת הגבינה:
גביע גבינת שמנת (בערך 230 גרם), אני השתמשתי במסקרפונה
3 כפות סוכר
2 ביצים גדולות
1/3 כוס נוטלה
לציפוי השוקולד:
100 גרם שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו
100 מ"ל שמנת מתוקה
1 כפית דבש
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-160 מעלות.
מכינים את השכבה הראשונה: מערבבים היטב את החמאה המומסת, הנוטלה, הביצים והסוכר. מוסיפים את הקמח והקקאו ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה. שופכים לתבנית ומניחים בצד.
מכינים את שכבת הגבינה: מערבבים את הגבינה, הסוכר, הביצים והנוטלה עד אחידות. שופכים על השכבה שבתבנית ומכניסים לתנור ל-40 -45 דקות.
מצננים לחלוטין.
מכינים את ציפוי השוקולד: ממיסים את כל החומרים במיקרו ומערבבים. מצפים את העוגה, חותכים לריבועים ומגישים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון