חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה ופטסיפלורה על בסיס פרורי עוגיות חמאה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה ופטסיפלורה על בסיס פרורי עוגיות חמאה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
עוגת גבינה ופטסיפלורה על בסיס פרורי עוגיות חמאה
חומרים לתבנית של 24 ס"מ:
לתחתית:
200 גרם פירורי עוגיות חמאה
70 גרם חמאה מומסת
למלית הגבינה:
750 גרם גבינת שמנת בטעם טיבעי
11/2 כוסות סוכר
קליפה מגוררת מתפוז אחד
גרגרים מחצי מקל וניל
4 כפות קמח
2 כפות קורנפלור
חצי כוס מחית פסיפלורה )ללא גרעינים(
6 ביצים, טרופות
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1. מכינים את התחתית: מערבבים את פירורי העוגיות עם
החמאה המומסת ומהדקים לתחתית של תבנית מרופדת
בנייר אפיה. מקפיאים עד השימוש.
2. בעזרת מטרפה ידנית )או במיקסר, במהירות נמוכה(
מערבבים גבינה, סוכר, קליפת תפוז וגרגרי וניל.
3. מוסיפים קמח וקורנפלור ומערבבים עד לתערובת חלקה
ללא גושים.
4. מוסיפים פסיפלורה וביצים ומערבבים )לא מקציפים(
לקבלת מסה חלקה ואחידה. יוצקים את מלית הגבינה
על התחתית הקפואה.
5. מחממים תנור ל- 150 מעלות. )יוצרים בלמרי(
6. מניחים בתחתית התנור תבנית מלאה מים רותחים.
מכניסים את העוגה ואופים חצי שעה. מנמיכים את
חום התנור ל- 110 מעלות ואופים שעה נוספת. העוגה
מוכנה כשהיא עדיין רוטטת במרכזה.
7. מצננים לטמפרטורת החדר ומעבירים למקרר ל- 24 שעות
לפני ההגשה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון