חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

עוגת גבינה ופירורים
מסתבר שגם את העוגה למדתי מחמתי….
הוראות
מרכיבים
  1. לבצק
  2. קמח תופח קטן
  3. 3/4 מרגרינה
  4. 1/2 כוס סוכר
  5. 3 ביצים
  6. קילו גבינה לבנה 3% או 5% או 9% לפי הטעם
  7. 1 1/2 כוסות סוכר
  8. 1 סוכר וניל
  9. 2 מיכלי שמנת מתוקה
אופן ההכנה
  1. לשים בקערה את כל חומרי הבצק וללוש
  2. לקחת 3/4 כמות המבצק ולשטח בתבנית מרובעת גדולה זה בסיס העוגה
  3. את ה1/4 הנותר לשטח בתבנית פשוטה זה לפירורים
  4. להכניס את התבניות לתנור לחום בינוני גבוה עד שהבצק מוכן
  5. כשהבסיס מוכן להוציא ולתת לזה להתקרר
  6. את התבנית השניה בעודה חמה לפורר המזלג את החומר לפירורים קטנים ולתת לזה להתקרר
  7. למילוי
  8. להקציף את 2 מיכלי השמנת מתוקה יחד עם כוס סוכר , לקצף קשה ויציב
  9. בקערה אחרת לשים את הגבינה יחד עם 1/2 כוס סוכר וסוכר הוניל ולערבב היטב
  10. להוסיף את הקצף לתוק הגבינה ולערבב באיטיות
  11. כשהכל מעורבב ושפוך על בסיס העוגה ואח"כ ושפוך מעל האת הפירורים
  12. להכניס למקרר ומשך 12 שעות לפחות
  13. ולהגיש