מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה ומניחים במקרר. יוצקים את החלב הרותח על הג'לטין ומערבבים היטב עד שהג'לטין נמס. מוסיפים את יתרת הסוכר וממשיכים לערבב עד שהכל נמס. מוסיפים את הגבינה וממשיכים לערבב לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים את השמנת המוקצפת וממשיכים לערבב לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים ⅓ מכמות הפסיפלורה וממשיכים לערבב. יוצקים את התערובת על תחתית הביסקוויטים ומכניסים למקרר למשך 24 שעות. לאחר 24 שעות מורחים על העוגה את יתרת הפסיפלורה.