חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה ופרורים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה ופרורים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1 מרגרינה רכה
2 חלמונים
2 כפות סוכר
2 קוסות קמח אוסם
למלית:
2 חלבונים
חצי כוס סוכר
2 חב' גבינה 5%
2 שקיות סוכר וניל
2 שמנת מתוקה
6 כפיות סוכר
אופן ההכנה
לבצק:
מחממים תנור ל-180.
מערבבים את כל חומרי הבצק לבצק אחיד.
משמנים תבנית מס' 26 ושוטחים עליה מחצית מכמות הבצק.
משמנים תבנית נוספת עליה שוטחים את יתרת הבצק (בצק זה ישמש לפירורים מאוחר יותר).
מכניסים את שתי התבניות לתנור, עד שהבצק מזהיב (זהירות שלא יישרף).
למלית:
1) מקציפים חלבונים + חצי כוס סוכר לקצף יציב.
2) מקציפים בנפרד 2 שמנת + 6 כפיות סוכר. מערבבים עם תערובת החלבונים.
3) מערבבים גבינה + סוכר וניל, מוסיפים לתערובת השמנת עם החלבונים.
שוטחים את התערובת על התבנית העגולה.
מפוררים את הבצק שתבנית השנייה לפרורים ומפזרים מעל לתערובת הגבינה. מהדקים מעט את הפרורים עם הידיים.
מכניסים את העוגה לפריזר ליממה לפחות.
מס' שעות לפני ההגשה מעבירים למקרר להפשרה.
מגיש: lior
מקור:
שתף את המתכון